UUKR

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UUKR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Телефония и комп » Навушники для дитячої гри на планшеті?

Навушники для дитячої гри на планшеті?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я шукаю пораду щодо вибору навушників для моєї доньки. Вона залюбки грає на планшеті, і я хочу подарувати їй навушники, щоб вона могла зануритися у світ гри, не заважаючи навколишнім. Які функції і характеристики мають бути у таких навушниках для дітей?

0

2

Ви обрали чудовий спосіб розвивати у дівчинки ігрові навички. При виборі навушників для дітей, важливо звернути увагу на кілька аспектів. Перш за все, обирайте навушники з обмеженням гучності, щоб захистити слух дитини. Навушники JBL дитячі https://jbl-harman.in.ua/kids-headphones/ це чудовий вибір. Вони мають обмеження гучності, що забезпечує безпеку слуху. Також, ці навушники мають комфортну подушечку і дизайн, спеціально розроблений для дітей. Ви можете знайти широкий вибір дитячих навушників в інтернет-магазині JBL-Harman, серед яких знайдете ідеальну модель для вашої доньки. Т

0

3

Мне это тоже интересно. Я сейчас телефон хочу купить и наушники к ним.

0

4

olegolegovich написал(а):

Мне это тоже интересно. Я сейчас телефон хочу купить и наушники к ним.

Меня не так давно заинтересовал телефон xiaomi not 11 qiymeti и вам рекомендую тоже покупать в этом маркетплейсе, там еще и наушники сможете себе взять. Я покупая телефон у них - получила кешбек с покупки.

0

Вы здесь » UUKR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Телефония и комп » Навушники для дитячої гри на планшеті?